Foto: Damjan Tadic / CROPIX

‘TETA OREŠKOVIĆ, NAĐI NEKOGA DA TE OPALI!’ Dalija objavila što joj je napisao vlastitom rukom: ‘Za tvoju prijatelju Taritaš je dobar posao u Gavriloviću’

Autor: Dnevno.hr

Saborska zastupnica Dalija Orešković objavila je u srijedu na društvenim mrežama pismo koje joj, prema njezinim riječima, šalje nepoznati autor.

“Kakva glupača u Saboru, izgledaš kao očerupana kokoš”, započinje nepoznat netko s oštrim porukama već na početku pisma, a s napadima na Orešković nastavlja i u nastavku.

“S vremena na vrijeme, isti rukopis pošalje jedno ovakvo pisamce – nećete vjerovati, iz Australije. Ponekad u Sabor, ponekad na neku drugu adresu, uloži truda, potroši na poštarinu. Ali nikako da skupi hrabrosti da si ime i prezime napiše, junačina polupismena”, poručila je Orešković.

Podsjećamo, u utorak je svoje iskustvo s uvredama podijelila i gradonačelnica Samobora Petra Škrobot.

Laka meta

“Navest ću nekoliko primjera komunikacije od strane pravih muškaraca koje su mi uputili kao gradonačelnici i samo zato jer sam za neke od njih odlučila da nećemo nastaviti suradnju i plaćati im silne milijune koje su im nekad plaćali iz gradskog proračuna, a nekima jer sam žena i osjećaju se moćno vrijeđajući me ili zato što ne mogu prihvatiti da sam gradonačelnica.

1. „Nemoj se pravit blesavija nego kaj jesi. Smjenil sam ja puno gradonačelnika pa tak bum i tebe.“
2. „Di je ona debela kravetina da joj ja objasnim neke stvari.“
3. „Tako mlada, a imaš pokvareni pogled, je li te imalo sram da tako prljavo igraš, tako su te otac i mati naučili i odgojili i ti bi meni gaće krojila spodobo, dati će mi bog prostora da porazgovaram s tobom, a dužna si mi neke odgovore pred javnošću.“
4. Spodoba, obući se ne znaš, da si kuharica znojila bi se previše, mislim da niti muškarca ne usrećiš u krevetu, lijena si i gegaš se kao raca kod mlake u Domaslovcu, odi, odi čim dalje to bolje, iritiraš me bolje nego ciganka koja bi mi gatala.“
I ovo su samo neke izjave, komentari, poruke koje su mi upućene”, napisala je između ostalog.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.