Foto: Damir Krajac / CROPIX, Ilustracija

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD PAZINA: Motociklist smrtno stradao, suvozačica s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u bolnicu

Autor: Dnevno.hr

Istarska policija je izvijestila o teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti od Pazina prema mjestu Beram. Jedna je osoba smrtno stradala dok je druga zadobila teške ozljede. Neslužbeno se doznaje da je riječ o stranim državljanima.

“Do nesreće je došlo kada je kombi započeo pretjecanje kamiona te se pritom izravno sudario s motociklom koji je dolazio iz suprotnog smjera”, priopćeno je iz Policijske uprave istarske.

Motociklist je smrtno stradao, dok je suvozačica na motociklu zadobila teške tjelesne ozljede te je prevezena u bolnicu.

Cesta D48 je zbog očevida zatvorena za promet između Pazina i mjesta Beram te se vozi zaobilazno na relaciji Pazin-Podberam.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.