Foto: CROPIX/MUP Srbija

TATA NENAD PROGOVORIO O ŽIVOTU NAKON GUBITKA! Otvorio je dušu: ‘To me drži na onom putu na kojem želim biti’

Autor: Dnevno.hr

Prošla su četiri mjeseca od pronalaska i sprovoda Mateja Periša, mladog Splićanina čija je tužna i misteriozna priča rasplakala cijelu regiju. Njegov otac Nenad koji je neumorno tražio istinu i pravdu za svog sina progovorio je za Kurir o životu nakon golemog gubitka.

Otkrio je kako u svom Splitu uspijeva voditi “normalan život”, iako je na trenutke to izuzetno teško. Sve mu olakšavaju obitelj i prijatelji, pomaže mu i posao u Zavodu za javno zdravstvo, gdje se bavi analizom zraka.

“Život je takav kakav jest i ne mogu promijeniti ono što se nažalost dogodilo. Moj put je nekako određen ranijim iskustvima i pokušavam ostati na tom putu, iako sam se naravno promijenio i prioritete u životu postavio na drugi način. Moram ići naprijed zbog svoje obitelji, prijatelja i zbog sebe i da pazim da ne napravim grešku.

Bez obzira na to što se dogodilo ne bih nikako želio da bilo kome pokažem da moja vjera nije do kraja iskrena i zato zahvaljujem na svemu što se dogodilo i vjerujem da ćemo se Matej i ja ponovo sresti. To me drži na onom putu na kojem želim biti”, rekao je Nenad.

A bol mu mnogo umanjuje i njegova velika ljubav, vaterpolo.

“Vaterpolo me je na neki način i odredio, prvo kroz igru, a više kroz suđenje. Stekao sam puno prijatelja iz cijelog svijeta, naučio puno toga i sebe pripremio za određene izazove u životu. To je veliki dio mog života i s time idem dalje. I prije mi je obitelj bila na prvom mjestu, ali sada posebno, možda i na prva tri mjesta. Moje dvije kćeri, moja supruga, Matejeva mama… To je ono što mi je najvažnije. Zajedno šetamo polako kroz život i doći ćemo do cilja”, poručio je Periš i priznao da mu tijekom dana misli odlutaju na ono što mu je najvažnije, Mateja.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.