fbpx
Foto: Wochit/Milos Miskov/Anadolu Agency via Getty Images

‘TAKO SU I ‘ŽUTI’ SNIMALI’! Vučić o aferi prisluškivanja: ‘Moj brat bi trebao odgovarati što je bubrezima napao pendrek?’

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nakon sjednice predsjedništva svoje stranke rekao da je nesumnjivo dokazano da su ga nezakonito prisluškivali i željeli optužiti potpuno nevinog Andreja Vučića.

“Neko je želio mog brata potpuno nevinog ubaciti u slučaj ‘Koluvija’, ali ja sam na to navikao i oguglao i ja sam tražio da se prema njemu postupa kao prema svakom građaninu Srbije i da se sve ispita”, rekao je Vučić.

Kako je rekao, ministar Vulin ga je obavijestio da su Dijana Hrkalović i Slobodan Milenković odbili poligrafsko ispitivanje.

“Moj brat bi trebao odgovarati što je bubrezima napao pendrek, ja se čak ni ne šalim, baš takvu kampanju su vodili”, dodao je Vučić.

“Neko je u MUP-u posumnjao da su na prva dva poligrafa pitanja bila dogovorena, pa mi je čudno što su odbili pojaviti se i treći put ako su govorili istinu”, kazao je on.

“Na pitanje “je si li predložio nekome da lažno optuži Andreja Vučića” ne može se proći ako ne kažete istinu – da ili ne”, objasnio je Vučić.

‘Ne bojim se za sigurnost obitelji’

Vučić je ponovio da sve po pitanju afere prisluškivanja prepušta nadležnim organima.

“Ja znam kada su jednog čovjeka iz vrha MUP pitali što ima novo, on je rekao: “Ništa osim prisluškivanja predsjednika”. Tada je jedan od ključnih ljudi, a to nije Stefanović, samo izašao sa sastanka, valjda se uplašio. O tome imate službenu bilješku.”
Vučić je potom rekao da se ne boji za sigurnost svoje obitelji, i potom govorio o malverzacijama s dokazima u slučaju Jovanjica, kako bi optužili Andreja Vučića.

“Na pecanju su ostavili telefon mjesec dana uključen, iako su ga morali ugasiti poslije jednog dana. Izmišljali su za ljude koji su mi bliski da su ekstremisti, pa su prisluškivali. Tako su nas i ‘žuti’ prisluškivali”, rekao je Vučić na kraju obraćanja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.