Foto: Wochit/AFP

TAKO JE PISAO SRBISLAV: Vučićev uzdanik prijetio nakon što se brutalno obrukao: ‘Bagro! Za vas je pendrek po grbini’

Autor: Dnevno.hr

Zastupnik stranke SNS, na čijem je čelu srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, malo se zaigrao u prijetnjama političkim protivnicima pa je zaboravio na pravopis i gradivo iz osnovne škole.

Naime, Srbislav Filipović političkim je neistomišljenicima malo prijetio na Twitteru, malo je pisao što bi im napravio, no u biti je čitavo vrijeme griješio u pravopisu.

Još uvijek su aktualni sukobi od prošlog vikenda, kao i komentiranje blokada prometnica koje su u subotu organizirane diljem Srbije u znak prosvjeda zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji i referendumu. Tako je zastupnik Naprednjaka odlučio objasniti što se zaista dogodilo kao i kako bi se on obračunao s ljudima na prosvjedu.

Naravno, neke od tvitova je brisao, međutim internet i screenshot ipak pamte sve.

Screenshot / Twitter
Screenshot /Twitter

Zastupnik Filipović se samo ukopavao i ukopavao, pisao, griješio i na kraju zadnji tweet u kojima spominje pendrek po grbini ipak obrisao. Naravno sve je krenulo od onog klasičnog ‘ne bih se ovako završilo’, piše Noizz.

Screenshot / Twitter

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.