Zbog silovanja sedmogodišnje djevojčice privedeno 27 osoba

Autor: dnevno.hr

Nakon uhićenja 15-godišnje djevojke, policija je privela i 20-godišnjeg Gregory Josepha Learyja zbog sumnje da je silovao maloljetnicu na toj zabavi, ali i zbog mogućnosti umiješanosti u silovanje njezine mlađe polusestre.

Američka je javnost zgrožena gnjusnim zločinom u američkom gradu Torontu, kada je 15-godišnja djevojka svoju polusestru (7) odvela na zabavu te ju nagovorila na seks sa sedam muškaraca i pri tom dobila novce. Nakon uhićenja 15-godišnje djevojke, policija je i privela 20-godišnjeg Gregory Josepha Learyja zbog sumnje da je silovao maloljetnicu na toj zabavi, ali i zbog mogućnosti umiješanosti i u silovanje njezine mlađe polusestre. Prema zakonima države New Jersey, ljudi su u toj dobi premladi za pristanak na seks, navodi Jutarnji list.

Na temelju nekolicine istražnih radnji policija je, nekoliko sati poslije u noćnoj akciji, uhvatila 27 ljudi. Vjeruje se da bi mogli pomoći u rasvjetljavanju slučaja.

Zasad je sigurno da je 15-godišnjakinja imala seksualne odnose s nekoliko muških partnera u zamjenu za novac, a zatim je svoju sestru nagovorila da stupi u seksualne odnose s nekoliko maloljetnih i odraslih muškaraca. Umiješanost Learyja u silovanje sedmogodišnjakinje na zabavi još se istražuje.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.