Zbog nedostatka ‘ljubavne sobe’ Legija proživljava psihoseksualnu krizu

Autor: D.Ko.

Ukoliko netko od osuđenika ima dužu seksualnu pauzu, mogu mu se osušiti žlijezde koje stvaraju sjeme, kao kad nestane mlijeka u dojci kod žena, objašnjavaju stručnjaci.

Milorad Ulemek ‘Legija’ o seksu će sljedeće 34 godine moći samo maštati jer je premješten u ‘Alkatraz’, odjel požarevačkog zatvora Zabela u kojem nema ‘ljubavne sobe’. Osuđen za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, Ulemek je osuđen na 40 godina robije.

– Pošto u beogradskom Centralnom zatvoru nije bilo sobe za intimne trenutke pritvorenika sa njihovim ljepšim polovicama, ‘Legija’ je o seksu sa svojom nevjenčanom suprugom Aleksandrom Ivanović mogao samo maštati. Isto to mu preostaje i u ‘Alkatrazu’, jer u naredne dvije godine, do preispitivanja odluke o njegovom daljem boravku u požarevačkom ‘zatvoru u zatvoru’, suprugu neće moći čak ni dotaknuti zbog neprobojnog stakla – rekao je sugovornik za srpski Alo.

Psihoseksualna kriza zbog prisilne apstinencije i posljedično drugi poremećaji sada prijete bivšem zapovjedniku JSO-a.

– Ukoliko netko od osuđenika ima dužu seksualnu pauzu, mogu mu se osušiti žlijezde koje stvaraju sjeme, kao kad nestane mlijeka u dojci kod žena. To je privremeni poremećaj, koji se s vremenom može izliječiti ženskom tehnikom i upornošću. Takve osobe su u početku napete i nervozne, ali se poslije nekog vremena naviknu na to stanje. Nekome treba nekoliko mjeseci za prilagođavanje, a nekima i duže – objašnjava poznati srpski seksolog dr. Savo Bojović.

Ulemeku je u ‘Alkatraz’ dostavljen njegov TV, koji je proteklih godina bio na korištenju kod njegova kuma Nenada Bujoševića (41) zvanog ‘Rambo’, osuđenog na višegodišnju robiju zbog četverostrukog ubojstva djelatnika SPO-a na Ibarskoj magistrali. Bujošević, bivši pripadnik ‘crvenih beretki’, na svoj je zahtijev proveo u samici devet godina, sve dok prošlog ljeta nije prebačen u požarevački zatvor Zabela. Prilikom preseljenja je kumu vratio TV.

Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.