WikiLeaks PRIJETI: Imamo mailove šefa CIA-e i vrlo brzo ćemo ih objaviti!

Autor: T. P.

Među posljednjim objavama WikiLeaksa na Twitteru stoji da su u posjedu sadržaja e-mail računa Johna Brennana te da će ti podatci ubrzo ugledati svjetlo dana.

Iako su se u posljednje vrijeme nerijetko spominjali hakirani e-mailovi Hillary Clinton, direktor američke obavještajne agencije CIA, John Brennan, upozorenje nije shvatio ozbiljno. Na svojem je privatnom AOL računu čuvao poslovne dokumente, a taj je račun sada hakiran. Naime, jedan američki srednjoškolac tvrdi da je upravo on hakirao privatni e-mail Johna Brennana na kojemu je pronašao niz povjerljivih dokumenata, javlja New York Post.

U rukama hakera tako su sada i njegovi osobni podatci poput brojeva zdravstvenog i mirovinskog osiguranja, ali i osobne informacije brojnih američkih obavještajaca, kao i dokumenti u kojima se opisuju brutalne tehnike ispitivanja osumnjičenih za terorizam.

Među posljednjim objavama WikiLeaksa na Twitteru stoji da su u posjedu sadržaja e-mail računa Johna Brennana te da će ti podatci ubrzo ugledati svjetlo dana.

wiki

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.