VIDEO: Vremešni pilot s vremešnom Cessnom napravio totalku na parkiralištu

Autor: T.T.

Pilot i njegov prijatelj su iz olupine izašli bez ogrebotine, a vatrogasci su štetu na zrakoplovu okarakterizirali kao 'totalku'.

Internetski portal Fark je iskopao snimku jedne od mnogobrojnih američkih lokalnih televizijskih postaja (WTKR) na kojoj je zabilježeno izvanredno slijetanje 81-godišnjeg pilota Hansa Koppera koji je svoj zrakoplov manje-više uspješno prizemljio na parkiralištu.

Viši policijski službenik J. Lister je za Virginia Gazette izjavio da se Kopper s prijateljem vinuo na ‘let iz užitka’. Sat vremena nakon polijetanja, zakašljucao je motor njegove vremešne Cessna proizvedene 1973. godine, pa je iskusni pilot bio prisiljen okrznuti garažu od dva kata prije no što se stuštio na parkiralište.

Kopper i njegov prijatelj iz olupine su izašli bez ogrebotine, a vatrogasci su štetu na zrakoplovu okarakterizirali kao ‘totalku’.

Autor:T.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.