Foto: Pixabay

(VIDEO) UDAR GROMA U PARKU KRAJ BIJELE KUĆE! Četvero ozlijeđenih, udar tik do doma američkog predsjednika

Autor: Ivor Kruljac

Udar groma u washingtonskom javnom parku Lafayette, odmah do Bijele kuće, na sjeveru od rezidencije američkog predsjednika, ozlijedio je četiri osobe koje su trenutno u kritičnom stanju.

“Ozlijeđena su dva muškarca i dvije žene te su hospitalizirani i bore se za život”, poručio je glasnogovornik vatrogasnog odjela Washington D.C.-ja, Vito Maggiolo.

Incident se dogodio u blizini stabla, svega nekoliko metara udaljen od ograde koja okružuje Bijelu kuću. Fox News je kamerom uhvatio trenutak udara groma.

Pomogla im tajna služba

Lafayette obiluje turistima, ponajviše ljeti, a tamo se nalaze i pripadnici policije te američkih tajnih službi koji štite predsjednika.




Prisutni su bili i tijekom grmljavine i odmah su pomogli ozlijeđenima.

Snažno nevrijeme je krenulo u noći s četvrtka na petak, a ranije tog dana bilo je sunčano i vruće, s temperaturom od 32.2 celzijevih stupnjeva.




Autor:Ivor Kruljac
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.