Screenshoot

(VIDEO) SNIMKA OBIŠLA SVIJET! Putinu je Amerika zbog ovoga skinula kapu: Uočio starca kojeg odguruje osiguranje, a onda…

Autor: S.V.

U Moskvi se danas održava vojna parada u povodu Dana pobjede nad fašizmom. Kako je najavljeno, u paradi na Crvenom trgu sudjelovat će više od 13 tisuća vojnika i 132 jedinice tehnike, kao i 74 aviona i helikoptera.

No, teško da će išta nadmašiti lanjsku proslavu koju je obilježio događaj vrijedan podsjećanja.

Ruski predsjednik Vladimir Putin tada je pokazao kako rijetko griješi u  ophođenju s “malim” ljudima.

Iako je starijeg ruskog veterana, kao, uostalom, i bilo kojeg vojnika koji je ratovao, neukusno nazvati malim čovjekom, rusko je osiguranje upravo tako doživjelo starca u uniformi ukrašenoj odlikovanjima.

Ovaj veteran je, naime, na Dan pobjede tijekom Putinove šetnje Crvenim trgom silno želio prići predsjedniku svoje zemlje kako bi ga pozdravio.

Međutim, u tome ga je grubo spriječilo osiguranje, a to se Vladimiru Putinu nije svidjelo.




Putin, koji je u društvu srpskoga predsjednika i izraelskog premijera bio na putu prema Spomeniku neznanom junaku, prišao je ratnom veteranu, pozdravio se s njim, a zatim mu dopustio da korača u njegovu društvu.

Zanimljiviji od ovog događaja možda su samo komentari ispod ovog videozapisa. Svi redom otkrivaju oduševljenje “istinskim liderom 21. stoljeća” i svi redom dolaze od – Amerikanaca!




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.