VIDEO: Nošen slatkom osvetom, razjareni bik je graciozno skočio u publiku

Autor: M.S.

Jedini koji je zadobio ikakve ozljede je takozvani 'picador'. Njegova je uloga u borbi s bikovima da bocka bika kopljem i time ga potakne na borbu. Mislio je da je siguran iza ograde, ali bik ga je razuvjerio.

Ponekad bikovima ‘prekipi’. Dosta im je izazivanja, bockanja i dovikivanja iz publike. I onda još oni iritantni toreadori… Ovom je biku, tijekom ‘borbe’ u areni u Meksiku, ‘prekipjelo’. Zaletio se prema jednoj strani arene, nošen krilima pravedne osvete svojim tlačiteljima preskočio je crvenu zaštitnu ogradu i zaletio se među gledatelje.

Ipak, nije nikog ubio. Samo je ulio strah u kosti ljudi koji su promatrali borbu sa svojih sjedišta. Ozlijedio je samo jednog od ‘picadora’, koji je imao zadaću bocnuti bika kopljem, srušivši se na njega.

Nakon toga, vratio se u arenu, a borba se nastavila.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.