screenshoot

(VIDEO) Nemojte tražiti besplatan sok u McDonald’s-u, mogli biste dobiti batina

Autor: Dnevno.hr

Objavljena je šokantna snimka na kojoj se vidi kako je djelatnica McDonald’s-a brutalno pretukla mušteriju nakon što je ova navodno zatražila besplatni sok. Kad ga nije dobila, počela se agresivno ponašati.

Na snimci se može vidjeti kako žena baca djelatnici shake u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je djelatnicu u jednom trenutku udarila tacnom u glavu, a kasnije je na nju čak podignula i stolicu.

Žene su jedva razdvojene jedna od druge, a u smirivanju strasti sudjelovali su i ostali djelatnici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna na drugu. Djelatnica je u jednom trenutku rekla: ‘Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu’, iako nije jasno na što se točno referira.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvredljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dvije žene su se nekako smirile i situacija je napokon dovedena pod kontrolu.

 
 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.