screenshoot

(VIDEO) ITALIJA U ŠOKU! Migranti devastirali povijesni dio Firenze: ‘Gdje je policija, IZVEDITE VOJSKU!’

Autor: S.V.

Nevjerojatne scene zabilježene su u prekrasnoj talijanskoj Firenzi koja je nakon nasilničkog divljanja migranata ostala bez dijela povijesne jezgre.

Stotine izbjeglih Senegalaca koji su u Italiji tražili i dobili utočište, bezdušno su, po pisanju stranih medija, pustošili ulice ovoga grada i to zbog ubojstva senegalskog uličnog prodavača.

Njega je, navodi se, sa šest hitaca upucao jedan talijanski državljanin i to samo dan nakon parlamentarnih izbora kojima je prethodila kampanja antimigrantske lige, druge najveće stranke u talijanskom parlamentu, čiji je primarni cilj – deportacija migranata.

No, tamošnje stanovnike i sve one koji su pogledali video, osim ponašanja senegalskih migranata zgrozila je činjenica da se nasilnicima nitko nije suprotstavio:

„Gdje je policija? Zašto se ne digne vojska”, najčešće je pitanje postavljeno u komentarima ispod videa.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.