fbpx

VIDEO: Dirljiv apel Sirijke za zaustavljanje rata: ‘Pozdrav iz zemlje koju ćete uskoro uništiti’

Autor: Z. S.

Ako zaista brinete o sirijskoj djeci, rado ću prvo prenijeti vašu zabrinutost djeci Hiroshime i Nagasakija, poručila je Sirijka Amerikancima.

Sirijka Aliaa Mahfouz Ali uputila je poruku svijetu i SAD-u putem videa. Aliaa je poručila američkom predsjedniku Baracku Obami: 'Nisi Bog svijeta da bi kažnjavao zemlje.' Njenu poruku prenosimo u cijelosti.

'Dragi kongresmeni, pozdrav iz zemlje koju ćete uskoro uništiti. Ovo što se događa u Siriji nije građanski rat niti ustanak za demokraciju i slobodu. Ono s čim se u Siriji suočavamo je organiziran, barbarski, radikalni val pod vodstvom Al-Qaedae i s potporom uglavnom SAD-a. Obama kaže da želi kazniti sirijsku vladu zbog navodnog kemijskog napada. Kako može biti tako siguran tko je to učinio, iako je specijalizirani odbor još nije predao nikakvo izvješće. Obama, nisi Bog svijeta da bi kažnjavao zemlje. Ako se svijet želi igrati Boga, trebao bi kazniti američku administraciju zbog ubijanja milijuna u Iraku, Afganistanu i mnogim zemljama zaraženim američkim snom o hegemoniji. Ako zaista brinete o sirijskoj djeci, rado ću prvo prenijeti vašu zabrinutost djeci Hiroshime i Nagasakija. Tijekom godina mnogi su poginuli zbog snajperista i džihadista koje su uvježbali Amerikanci, američkog oružja. SAD je ratovao protiv terorizma, ali tako da su bili glavni agresor. Napadom na Siriju Al-Qaeda će biti zadovoljna što se američke snage bore uz njih, umjesto da ostanu u pozadini. Mi Sirijci smo duboko svjesni toga da ovo i tisuće drugih pisama neće utjecati na američki situaciju i stav. Ali ovo je istina: odaberite na čijoj ćete biti strani – prolijevanja krvi ili zaustavljanja nelogičnog rata. Još jedna stvar. Obama kaže da Sirija prijeti nacionalnoj sigurnosti SAD-a, referirajući se na Izrael. Zato razmislite dvaput o sirijskoj reakciji u slučaju napada. '

>>> VIDEO: Mudžahedini u Siriji sakupili Biblije i poručili: 'Opasnije su od kemijskog oružja'


>>> UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Sirijski ekstremisti kolju katoličke svećenike, a hrvatska Vlada ih neizravno podržava

>>> VIDEO: Sirija: Mjesto koje govori drevnim Kristovim jezikom divljački srušili džihadisti

Autor:Z. S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.