VIDEO: Boeing 767 s 230 putnika sletio na ‘trbuh’

Autor: hina

Poljska televizija prikazala je snimku slijetanja zrakoplova na 'trbuh', s nekoliko iskri u trenutku dodira s pistom koja je bila pokrivena protupožarnom pjenom. Požar nije izbio, a putnici su nakon slijetanja sigurno evakuirani.

Boeing 767 poljske nacionalne zračne kompanije kompanije LOT u utorak je u zračnoj luci u Varšavi sletio na trup zbog problema sa stajnim trapom, pri čemu nitko od 230 putnika i članova posade nije ozlijeđen.

“Sve sigurnosne procedure su dobro provedene i zahvaljujući tome nitko nije ozlijeđen”, kazao je glasnogovornik LOT-a Leszek Chorzewski.

Poljska televizija prikazala je snimku slijetanja zrakoplova na “trbuh”, s nekoliko iskri u trenutku dodira s pistom koja je bila pokrivena protupožarnom pjenom. Požar nije izbio, a putnici su nakon slijetanja sigurno evakuirani.

Zrakoplov je stigao iz New Yorka i okružio je nekoliko puta zračnu luku u Varšavi u pokušaju da spusti stajni trap prije prisilnog slijetanja. Zračna luka u tim je trenucima bila zatvorena za sve ostale letove.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.