fbpx

VELIKO UPOZORENJE RODITELJIMA: Simboli pedofila pronađeni na dječjim igračkama!

Autor: Z. K.

Tko zna koliko toga ima, a da roditelji zapravo uopće ne znaju o čemu je riječ.

Odvratna pedofilska simbolika pronađena je na dječjim igračkama na Floridi. Jedna majka po imenu Nicole O’ kellyugledala je simbole na igrački koju je kupila svojoj dvogodišnjoj kćeri, a s obzirom na to da nije znala o čemu je riječ krenula je pretraživati internet. Riječ je o srcu nekog čudnog dizajna koji je bio na ružičastoj presvlaci kamiona.

Kad je otkrila da je simbol zapravo pedofilski i da služi za međusobno prepoznavanje pedofila ostala je u potpunom šoku, pogotovo jer se taj simbol najviše koristi kao kod pedofilima s porukom – da je dijete spremno za seks. ‘Apsolutno sam bijesna”, rekla je O’Kelly i dodala da je igračka namijenjena malim djevojčicama i kao takva, ona misli da je napravljena kao mamac za pedofila. ‘Od tvrtke gdje sam kupila igračku morala sam dobiti neki odgovor. Sama igračka napravljena je u tvrtki Feld Inc Tampa Bay a glasnogovornik tvrtke rekao je da oni nisu imali pojma da je taj simbol pedofilski kao i da su bili šokirani kada su spoznali o čemu je riječ. Također, navedenu igračku povukli su s tržišta, te roditeljima nude povrat novca. Međutim, majka dvogodišnje djevojčice sumnja u tu priču, jer onaj tko je dizajnirao morao je znati što stavlja na igračku.

simbol1


Naime, pedofili, kao i oni koji iskorištavaju djecu za dječju pornografiju te trguju djecom u seksualne svrhe, često koriste razne simbole i logotipe kako bi se međusobno identificirali. “Kako bi naznačili svoju sklonost određenom rodu članovi pedofilskih organizacija potiču korištenje opisnih riječi kao što su “boylove” (ljubitelj dječaka), “girllove” (ljubitelj djevojčica), “childlove” (ljubitelj djece). Ovi simboli mogu biti urezani u prsten, oblikovani u privjesak ili utisnuti u kovanice, navodi se u letku koji prenosimo u cijelosti”.

Logo za BoyLover (BLogo), odnosno ljubitelje dječaka, mali je plavi spiralno oblikovani trokut kojeg okružuje veći trokut, pritom mali trokut predstavlja dječaka, a veći trokut odraslog muškarca. Varijacija BLover loga je logo za LittleBoyLover (LBLogo), odnosno ljubitelje mlađih dječaka, koji također izgleda kao mali plavi spiralno oblikovani trokut, ali njegovi su kutevi zaobljeni što predstavlja nevješto pisanje manje djece.

GirlLover logo (GLogo) za ljubitelje djevojčica predstavlja malo srce kojeg okružuje veće srce koji simbolizira odnos odrasle osobe, muškarca ili žene, s djevojčicom.
Logo za Child Lover (CLogo), ljubitelje djece, nalikuje leptiru predstavljajući zlostavljače djece koji nemaju naglašenu sklonost određenom rodu.

pedofilski simboli

Stoga, roditelji, budite oprezni!
Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.