flickr

Uzagjivačica pilića osuđena jer je puškom napala putnike srušenog balona

Autor: A.Ba.

Sam pad bio je dovoljan za kvarenje raspoloženja, no uz to je devetero putnika napala i ljutita 50-godišnja uzgajivačica pilića, inače s diplomom iz filozofije i kriminalistike.

Jedno je umirujuće putovanje zračnim balonom putnicima uništilo raspoloženje kada im se balon srušio na polju Marie Dring u Engleskoj, piše Daily Mail.

Sam pad bio je dovoljan za kvarenje raspoloženja, no uz to je devetero putnika napala i ljutita 50-godišnja uzgajivačica pilića, inače s diplomom iz filozofije i kriminalistike, koja je marširajući prema njima prijetila da će pustiti pse na jednu od putnica. Nakon prijetnje uperila je svoju dvocijevku na drugog, Martina Henleya i povikala: ‘Gubi se s moje je… zemlje’.

Ovakvo ponašanje uzgajivačice pilića danas je dovelo do presude prema kojoj mora odležati 18 mjeseci u zatvoru jer je po vlastitom priznanju posjedovala oružje s namjerom da izazove strah.

Moram vas poslati u zatvor jer je ovo bilo pravo oružje koje ste napunili i usmjerili prema gospodinu Henleyu. Koristili ste pušku i gurnuli ju u njegova prsa. Ovo je bilo u cijelosti neproporcionalno s razinom prijetnje s kojom ste bili suočeni – kazao je sudac Michael Fowler.

Romantično putovanje za godišnjicu braka

Prije no što se farmerica dohvatila puške, putnicima je pristupio muž njezine sestre koji također nije bio sretan. Pilot balona David Griffin razgovarao je s njim i ispričao se, te mu predao boce viskija i šampanjca. Farmerica se tada nalazila u restoranu sa svojim suprugom, kada je čula što se dogodilo. Po povratku kući bila je ekstremno ljuta jer nije mogla parkirati auto, s obzirom da joj je prilaz bio zakrčen konvojem automobila koje su vozili obitelj i prijatelji koji su slijedili balon.

Dok je njezin suprug razgovarao s pilotom, ona je otišla u kuću po pušku. Zatim ju je pred Henleyem, kojemu su djeca platila ovo romantično putovanje povodom godišnjice braka, zatvorila uz prijetnje. Natjerala ga je da s rukama u zraku hoda prema automobilu, dok se ona vozila iza dodavajući gas na svom automobilu. Nakon cijele priče Henley je pozvao policiju.

Putovanja balonom uglavnom završavaju slijetanjem na neočekivanim mjestima. Ovom je prilikom putovanje završilo na apsolutno krivom mjestu.

Autor:A.Ba.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.