Foto: Pixabay

UHIĆEN MUŠKARAC: Tijelo četverogodišnjeg dječaka, koji je nestao u Belgiji, pronađeno u Nizozemskoj

Autor: Dnevno

Tijelo četverogodišnjeg dječaka koji je prošlog tjedna nestao u Belgiji pronađeno je u Nizozemskoj. Dječakovo tijelo otkriveno je u ponedjeljak na umjetnom otoku u nizozemskoj provinciji Zeeland. Nizozemska policija potvrdila je da je u vezi s tim slučajem u gradu Meerkerku, oko 120 kilometara sjeveroistočno od otoka na kojem je pronađeno tijelo dječaka, prije pronalaska tijela uhićen 34-godišnji Belgijac, ali njegov identitet nije objavljen.

Nestanak Deana Verberckmoesa obitelj je prijavila nakon što ga je dadilja bez dogovora s roditeljima ostavila u kući djeda i bake. Policija je objavila da su osumnjičeni i dječak posljednji put viđeni u belgijskom gradu Sint Niklaas nedaleko od Antwerpena.

U Nizozemskoj je pokrenuta potraga za dječakom čim su zaprimile informaciju da bi se dječak mogao nalaziti u toj zemlji. Nakon uhićenja 34-godišnjeg Belgijca, otkriveno je da je riječ o muškarcu koji je 2010. godine osuđen na deset godina zatvora zbog zlostavljanja djece, kao i smrti dvogodišnjeg djeteta.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.