U OLUPINI ZRAKOPLOVA: Spasioci tražili tijela pa pronašli tri milijuna kuna

Autor: M. Marić

Torbe s novcem u zrakoplov su unijeli zaposlenici indonezijske poštanske službe kako bi osobno distribuirali socijalnu pomoć za siromašne obitelji.

U indonezijskom zrakoplovu koji se u ponedjeljak srušio u planinskom području Bintang, u regiji Papua, pri pri čemu je poginulo svih 54 ljudi u letjelici, prevozio je i 6,5 milijardi rupija (oko 3,2 milijuna kuna), piše CNN.

Torbe s novcem u zrakoplov su unijeli zaposlenici indonezijske poštanske službe kako bi osobno distribuirali socijalnu pomoć za siromašne obitelji. Spasioci, koji su u utorak uspjeli doći do mjesta nesreće, pronašli su svih 54 tijela i torbe s novcem.

Još nije poznato zašto se zrakoplov srušio tijekom kratkog leta, a indonezijske vlasti potvrdile su da su pronašli jednu od crnih kutija, no nisu uspjeli locirati drugu, onu s podatcima o letu.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.