SUZE BRITANSKE PREMIJERKE: Theresa May najavila ostavku pa zaplakala, evo kada Britanija dobiva novog vođu

Autor: I.Br.

Nakon što ju je napustilo nekoliko ministara te čak 36 članova vlade, Theresa May danas je najavila do kojeg će dana obnašati dužnost britanske premijerke. Mediji pišu da je May čekala s ostavkom kako bi se privela kraju kampanja za izbore za Europski parlament.

“U najboljem je interesu zemlje da dođe novi premijer te ja 7. lipnja podnosim ostavku“, rekla je danas ispred Downing Streeta 10.

“Dala sam sve od sebe. Pokušala sam dogovoriti najbolje uvjete, učinila sam sve kako bih uvjerila parlament da da potporu mom sporazumu. Nažalost, nisam uspjela. Pokušala sam tri puta. Vjerujem da je bilo ispravno ustrajati. Ali sada vjerujem da je ispravno da na moje mjesto dođe nova osoba. Ostavku ću podnijeti u petak, 7. lipnja”, rekla je May.

“Zahvalna sam na prilici da služim zemlji koju volim”, rekla je i zaplakala.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.