ilustracija/pixabay

STRAVIČNO! Jedan mrtav, troje ozlijeđenih u pucnjavi ispred noćnog kluba

Autor: Hina

Jedna osoba je preminula, a troje ih je ozlijeđeno u pucnjavi ispred noćnog kluba u Melbourneu u Australiji, objavila je u nedjelju policija po kojoj nema naznaka da se radi o terorističkom napadu.

Australija ima jedan od najstrožih zakona za kontrolu oružja u svijetu koji je usvojila nakon najgoreg masovnog ubojstva u povijesti te zemlje kada je napadač usmrtio 35 osoba u Port Arthuru na otoku Tasmaniji 1996. godine.

Nedjeljna pucnjava dogodila se u tri sata ujutro po lokalnom vremenu u živopisnom predgrađu Prahran u Melbournu, gdje se nalaze zabavni sadržaji.

Tri zaštitara i jedna osoba koja je čekala u redu prevezeni su u bolnicu s prostrijelnim ranama, objavila je policija na novinskoj konferenciji u Melbourneu.

“Čini se da je na ljude ispred kluba pucano iz automobila koji je prolazio”, rekao je policijski inspektor Andrew Stamper.

Žrtve su zadobile “užasne ozljede” mecima ispaljenim iz blizine, dodao je Stamper.

Jedan je zaštitar preminuo u bolnici, a još jedan čovjek je u kritičnom stanju. Druga dvojica više nisu u životnoj opasnosti. Jedan je zaštitar upucan u lice, objavila je novina Age.




Nema dokaza da je napad povezan sa terorizmom, rekla je policijska glasnogovornica. Za sada nema uhićenih, a istraga se nastavlja.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.