Twitter/screenshot

ŠOKANTNA DRAMA: Avionom se zabio u kuću kako bi ubio suprugu, no ubio je jedino sebe

Autor: Dnevno.hr

Muškarac iz američke savezne države Utah nakon svađe sa suprugom ukrao je mali avion i njime se zabio u vlastitu kuću. Poginuo je na mjestu.

Duane Youd ukrao je Cessnu 525 s aerodroma na kojem je radio te se u namjeri da ubije suprugu i sebe namjerno zabio u svoju kuću. Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 2:30 po lokalnom vremenu u Paysonu, gradu udaljenom stotinjak kilometara od Salt Lake Cityja.

Američki mediji pišu da su tijekom napada u kući bili Youdova supruga i jedno dijete, koji su preživjeli. Nije poznato je li dijete njihovo.

 




Samo nekoliko sati ranije Youd je bio uhićen zbog obiteljskog nasilja. Došao je na sastanak sa ženom kako bi pokušali riješiti svoje bračne probleme, no oko 19:30 policija ga je zatekla kako fizički nasrće na suprugu. Priveli su ga u postaju, a nakon što je pušten uz jamčevinu otišao je na aerodrom Spanish Fork-Springville, na kojem je radio. Bio je iskusan pilot.

Youd je već otprije imao prijavu zbog obiteljskog nasilja. Također, išao je na šestomjesečno bračno savjetovanje koje mu je bilo određeno zbog nasilničkog ponašanja prema supruzi.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.