Sinu Osame bin Ladena dijete će roditi surogat majka Britanka

Autor: dnevno.hr

U pokušaju da zanese dijete koristeći Omarovu spermu i jajašca njegove žene, britanke Felix Browne, Louise se već podvrgnula tretmanima oplodnje.

Lousie Pollard (24) bit će surogat majka sinu vođe Al-Qaide, Omaru Bin Ladenu. U pokušaju da zanese dijete koristeći Omarovu spermu i jajašca njegove žene, britanke Felix Browne, već se podvrgnula tretmanima oplodnje.

Bračni par je nakon neuspjelih pokušaja začeća djeteta kontaktirao Louise preko web stranice za surogat majčinstvo, piše The Sun. Pokušaji oplodnje u travnju i svibnju su propali, međutim, ako proces ipak uspije, Bin Laden će dobiti unuče s britanskom krvlju.

Omar (29) ima šestogodišnjeg sina iz prijašnjeg braka, a četvrto je dijete po starosti najtraženijeg svjetskog terorista. Britanske vlasti kažu da se Omaru rođenjem djeteta neće odmah dopustiti ulazak u Britaniju, kako je vrijedilo do sada.

Louise, koja je smatrana najmlađom surogat majkom u Britaniji, već je dva puta rodila dijete drugom bračnom paru, a ima trigodišnjeg sina. Svojim prijateljima ispričala je kako je od početka travnja već tri puta putovala u Dubai. U nedavnom gostovanju u televizijskoj emisiji nije htjela otkriti identitet roditelja kojima će roditi dijete, međutim naglasila je kako se rukovodi pravilom da neće nikad koristiti vlastita jajašca u procesu oplodnje.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.