YouTube, James Cameron

Redatelj Titanica otkrio šokantne detalje o podmornici: ‘Trebao sam ranije progovoriti o tom problemu’

Autor: B.H.

Redatelj filma Titanic, James Cameron, rekao je da je znao da je podmornica Titan bila uništena u manje od 24 sata otkako je izgubila vezu s površinom. U razgovoru za Reuters, Cameron je objasnio da je znao za akustična otkrića već u roku od jednog dana i odmah je znao što to znači.

“Poslao sam e-mail svima koje znam i rekao da smo ostali bez prijatelja. Podmornica je implodirala i sada je razbijena na dnu oceana. Tu sam vijest poslao još u ponedjeljak ujutro”, rekao je Cameron.

“Žao mi je što nisam ranije progovorio”

Cameron je potom rekao da mu je žao što prije nije upozorio ljude na tehnologiju koju koristi OceanGate. Čim je čuo da OceanGate radi dubinsku podmornicu s kompozitnim karbonskim vlaknima i titanijevim trupom, slavni redatelj rekao je da je skeptičan.

“Smatrao sam da je to strašna ideja, žao mi je što nisam ranije progovorio o tome, ali mislio sam da je netko pametniji od mene jer ja nikad nisam eksperimentirao s tom tehnologijom”, izjavio je Cameron.

“Mislio sam da je to strašna ideja. Žao mi je što nisam progovorio, ali pretpostavio sam da je netko pametniji od mene, znate, jer nikad nisam eksperimentirao s tom tehnologijom”, rekao je.
Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.