Screenshot The Irish Times

RAZUZDANI UMIROVLJENICI: Uhićeni zbog vođenja ljubavi na javnome mjestu

Autor: Dnevno

Mnogo ste puta čuli onu “Mladost-ludost”, no kako to izgleda kad se opuste pripadnici zlatne generacije najbolje je pokazala vesela šestorica umirovljenika iz američkog Connecticuta.

Pripadnici treće životne dobi uputili su se u park Fairfield koji je inače poznato ljubavno sastajalište, mjesto susreta zaljubljenih i onih neutažive požude.

Daniel Dobbins (67), Otto D. Williams (62), Charles L. Ardito (75), John Linartz (62), Richard Butler (82) i njegova žena Joyce Butler (85) zabavljali su se u parku kada im je netko pozvao policiju zbog buke, ali i prizora koji je zatekao. Stigla je policija i svi su privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira, zbog seksa u javnosti. Prijavljeni su i zbog nedoličnosti, jer su bili  razodjeveni.

Nestašni seniori pušteni su da se brane sa slobode, piše Newstimes. Na slobodu je pušten i Dobbins, koji je već otprije poznat policiji. Naime, 2017. sankcionirali su ga zbog istih razloga.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.