Flickr/Gage Skidmore

RAT TRUMPA I BIVŠEG ŠEFA FBI-ja SE NATAVLJA! ‘On je kukavica. Bit će to puno važnije nego smo mislili’

Autor: Hina/I.A.

Američki predsjednik je u petak optužio Comeya da laže, dan nakon što je u Senatu saslušan bivši šef FBI-a, kojeg je otpustio 9. svibnja, a sada mu se ponovno obratio preko Twittera

Američki predsjednik Donald Trump optužio je u nedjelju bivšeg šefa FBI-a Jamesa Comeya da je kukavica jer je novinarima dao kompromitirajuće bilješke o njihovim privatnim susuretima, koji otkrivaju da je američki predsjednik tražio od njega da odustane od istrage o ruskoj aferi.

“Mislim da će to curenje informacija koje je omogućio James Comey biti puno važnije nego smo mogli misliti. Potpuno ilegalno? Vrlo podlo”, napisao je Trump u tweetu, koji se može različito protumačiti.

Američki predsjednik je u petak optužio Comeya da laže, dan nakon što je u Senatu saslušan bivši šef FBI-a, kojeg je otpustio 9. svibnja.

Comey je tom prigodom izjavio da ga je predsjednik tražio da odustane od istrage o mogućim ruskim uplitanjima u vezi generala Michaela Flynna, njegovog bivšeg savjtenika na nacionalnu sigurnost.

Tijekom tog saslušanja James Comey je priznao da je u svibnju preko prijatelja medijima dostavio bilješke o nekim razgovorima u četiri oka s Donaldom Trumpom.

U petak je prvi direktor Trumpove kampanje Corey Lewandowski optužio Comeya da je dao te bilješke profesoru prava (na sveučilištu Columbia) i “nije postupio kao muškarac”, jer da jest – izravno bi dao bilješke medijima.




Autor:Hina/I.A.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.