Screenshot/Youtube

PUTIN UPOZORIO ZAPAD: ‘Liberalni krugovi nastoje uvesti migrante i uništiti Katoličku Crkvu!’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ruski predsjednik Vladimir Putin u petak je pohvalio porast populizma u Europi i SAD-u ustvrdivši kako ideje multikulturalizma više nisu održive te da je liberalizam suprotan interesima ogromne većine stanovništva, a kao argument ponudio je liberalnu popustljivost prema migrantima.

Uoči odlaska u japansku Osaku na summit G20, ruski predsjednik Vladimir Putin dao je intervju uglednom britanskom poslovnom listu Financial Times iznijevši niz intrigantnih tvrdnji poput one da je liberalizam zastarjela ideja, odnosno da je liberalna ideja, na kojoj su se desetljećima temeljile zapadne demokracije “izgubila svoju svrhu”. Potom je rekao da je njemačka kancelarka Angela Merkel učinila kardinalnu grešku odlučivši se za liberalne politiku spram imigracija s Bliskog istoka.

“Liberalna ideja pretpostavlja da se ništa ne treba činiti. Migranti mogu nekažnjeno ubijati, pljačkati i silovati jer se njihova prava kao migranata trebaju štititi. Koja bi to bila prava? Svaki zločin mora imati svoju kaznu”, rekao je Putin u razgovoru.

S druge strane, Putin je pohvalio porast populizma u Europi i Americi ustvrdivši kako ideje multikulturalizma “više nisu održive” te da je liberalizam suprotan “interesima ogromne većine stanovništva”.

Također je rekao da ima dojam da liberalni krugovi nastoje koristiti probleme kroz koje prolazi Katolička Crkva kako bi uništili Crkvu, piše Net.hr.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.