(Photo by Omer Messinger/Getty Images

PUTIN PORUČIO AMERIKANCIMA: ‘Prestanite s tom mantrom! Mi se nismo miješali u vaše izbore!’

Autor: Hina

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je potpredsjedniku SAD-a Mikeu Penceu prilikom susreta u Singapuru da se Rusija nije miješala u američke izbore 2016., potvrdio je Kremlj.

Prošlog tjedna Vladimir Putin i Mike Pence održali su neformalan razgovor tijekom deset minuta u okviru summita ASEAN-a u Singapuru.

“Amerikanci ponavljaju bez prestanka, kao mantru, o umiješanosti u izbore. Pence je, jasno, započeo razgovor s Putinom na tu temu”, kazao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov, u emisiji emitiranoj u nedjelju navečer na ruskoj televiziji.

Po Peskovu, Rusija također ponavlja “poput mantre: ‘Zašto nas ne razumijete? Kako da vam još jednom objasnimo da ruska vlada nema ništa sa slučajevima umiješanosti u unutarnje poslove ili izborni postupak?'”.

“To je, uostalom, rečeno Penceu. Polazimo od načela da će sve što Putin kaže biti preneseno šefu SAD-a”, dodao je Peskov u toj tv emisiji.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.