Profimedia

PRVA DAMA U SAMOIZOLACIJI: Bila je u kontaktu sa zaraženom osobom

Autor: Hina

Brigitte Macron, prva dama Francuske, bit će tjedan dana u samoizolaciji nakon kontakta sa zaraženom koronavirusom, objavio je u ponedjeljak ured francuskog predsjednika.

“Brigitte Macron je u četvrtak 15. listopada bila u kontaktu s osobom koja je ovaj ponedjeljak 19. listopada bila pozitivna na covid-19 i pokazuje simptome bolesti”, stoji u priopćenju Elizejske palače.

“U skladu s preporukama zdravstvenih vlasti, ona će biti u samoizolaciji sedam dana. Brigitte Macron u ovom trenutku nema simptome bolesti”, dodaje se.

Francuska je od početka pandemije zabilježila oko 900 tisuća slučajeva zaraze koronavirusom, s 33.400 preminulih, a trenutno je hospitalizirano oko 11 tisuća ljudi, stoji na stranicama francuske vlade.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.