Provalio u kuću da opere rublje i zalije cvijeće

Autor: hina

Jedan je beskućnik spojio ugodno s korisnim kad je u Muenchenu provalio u kuću čiji su vlasnici otišli na odmor te im je usput zalio cvijeće u vrtu, izvijestila je u četvrtak muenchenska policija.

U ponedjeljak poslijepodne 39-godišnjega beskućnika zatekla je susjeda zadužena da "obiđe" kuću dok je obitelj na odmoru, stoji u priopćenju policije. 'Susjeda je zatekla nepoznata muškarca kako obrađuje vrt susjeda koji su na odmoru te ga je zapitala što radi, a on joj je lakonski odgovorio kako mora zaliti cvijeće', priopćila je policija.

Provalnik, Turčin bez doma, u ponedjeljak je, po policijskom izvješću, ušao u kuću u kojoj se ponašao kao da je u svojemu domu: razodjenuo se, odjeću stavio u perilicu, uključujući i cipele, te ju je uključio.

'U međuvremenu se presvukao u odjeću koju je pronašao u ormarima svojih 'domaćina', a zatim je sišao u kuhinju, gdje se do sita najeo. Nakon toga otišao je u vrt, gdje je počupao korov i zalio biljke", piše u policijskom izvješću.

Muškarac je najprije priveden u policijsku postaju, a zatim je odveden na psihijatrijsko promatranje po nalogu suca.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.