screenshot/YouTube

Procurio novi detalj o smrti Princea!

Autor: T. P.

Podsjetimo, prema nekim je teorijama za Princeovu smrt krivo cjepivo koje je primio "protiv gripe" od koje je nedavno obolio, dok je jedna od teorija da je pjevač ubijen jer je previše znao.

Smrt velike glazbene zvijezde Princea mnogi su primili s velikom žalošću, a uz to su se javile i neobične okolnosti i sumnje u uzrok smrti ovog glazbenog velikana. Naime, povučeni je glazbenik, iznimno poznato po hitovima poput “Purple Rain” i “When Doves Cry”, pronađen mrtav u dizalu u svojem domu u predgrađu Minneapolisa u četvrtak.

Šerif okruga Carver Jim Olson, jedan od istražitelja okolnosti Princeove smrti, izjavio je da je Princea posljednji put živoga vidio poznanik koji ga je dovezao kući oko 20 sati u srijedu.

“Na tijelu nije bilo vidljivih znakova traume”, rekao je Olson na konferenciji za novinare, pišu svjetski mediji. Dodao je da nema razloga vjerovati da je ovo bilo samoubojstvo, a da se ostalo još istražuje.

Podsjetimo, prema nekim je teorijama za Princeovu smrt krivo cjepivo koje je primio “protiv gripe” od koje je nedavno obolio, dok je jedna od teorija da je pjevač ubijen jer je previše znao. Naime on je još 1976. javno govorio o sumnjivim tragovima koji su se pojavili na nebu i uzbunili njegovo susjedstvo. Nazvao je to fenomenom chemtrailsa, a neki nezavisni američki portali tvrde i da je Prince otvoreno govorio o ‘kontroli uma’ zbog čega je smetao mnogima.

>>> PRINCE JE PREVIŠE ZNAO, PA UBIJEN? 1976. javno govorio o CHEMTRAILSIMA, NOVOM PORETKU I DEPOPULACIJI (VIDEO)

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.