PRIČA JE DOBILA SRETAN KRAJ: Evo što se dogodilo sa Sirijcem kojeg je srušila mađarska novinarka! (VIDEO)

Autor: A. Pranjić

Sirijski izbjeglica Osama Abdul Mohsen, proslavljeni je nogometni trener koji je surađivao sa sirijskim klubom Premier lige al-Fotuwa SC-om.

Mađarska snimateljica zgrozila je svijet svojim činom kada je nogom udarila Sirijca koji je noseći dijete u rukama pao. No, španjolski mediji javljaju sretan nastavak te priče.

Sirijski izbjeglica Osama Abdul Mohsen, proslavljeni je nogometni trener koji je surađivao sa sirijskim klubom Premier lige al-Fotuwa SC-om.

A sada je Miguel Angel Galan direktor škole za nogometne trenere CENAFE u Madridu odlučio ponuditi mu posao nogometnog trenera.

Galan je za El Pais rekao: “Odlučili smo pomoći našem kolegi treneru”. Osim toga, nadodao je kako će se vlasti pobrinuti da osiguraju smještaj za Osamu i njegovu obitelj nedaleko škole.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.