Screenshoot

POZNATI REPER UBIJEN USRED LOS ANGELESA! Oglasila se Rihanna: ‘Ovo nema nikakvog smisla’

Autor: S.V.

Američki reper Nipsey Hussle, ubijen je sinoć u Los Angelesu, prenosi većina američkih medija.

Ovaj poznati 33-godišnji pjevač, upucan je iz pištolja nedaleko od njegove tvrtke  Marathon store, a u pucnjavi su ranjene još dvije osobe.

Iz policije je rečeno da se traga za muškarcem dvadesetih godina koji je pucao u repera, a zatim pobjegao u automobilu kojim je upravljala nepoznata ženska osoba.

Neslužbeni izvori su prenijeli da se radi o obračunu uličnih bandi i da je Nipsey bio povezan sa Cripsima. Naime, on se i na Facebooku izjašnjavao kao posvećeni član ulične bande koja je osnovana u Los Anđelesu sredinom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Da je imao neprijatelje, reper je sam potvrdio objavom tweeta pred samu smrt: “Imati neprijatelje je blagoslov”, napisao je.

“Odrastao sam u kulturi bandi. Živjeli smo u ratnoj zoni, gdje su ljudi umirali po ulicama četvrti. Svi su postali pomalo otporni na to”, izjavio je 2018. godine u jednom intervjuu.




U moru izjava njegovih šokiranih i neutješnih kolega, izdvajamo onu Rihanninu:

“Ovo nema nikakvog smisla. Šokirana sam. Dragi bože, neka njegova duša počiva u miru i iskrena sućut njegovim najbližima. Tako mi je žao što ti se ovo dogodilo”, napisala je na Instagramu.

Nipsey Hussle rođen je 1986. u L.A.-u kao Ermias Davidson Asghedom. Bio je jedan od najplodnijih repera. Objavio je desetak singlova prije nego što je prošle godine izbacio svoj debitantski studijski album “Victory Lap”, koji je nominiran za najbolji rap album na dodjeli Gremmy-a.




 

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.