Potrčao je prema meni, uhvatio me za grudi i odvukao…

Autor: M.S.

Sobarica je uspjela odgurnuti Strauss-Kahna, te je potrčala prema vratima. Spotakla se i pala na koljena, a tad ju je bivši šef MMF-a sustigao i natjerao da ga oralno zadovolji.

Dok ju je držao prikovanom tijekom navodnog seksualnog napada, Dominique Strauss-Kahn je pitao newyoršku sobaricu koja ga za nedjelo i optužuje: ‘Zar ne znaš ti tko sam ja? Zar ne znaš…?’. Do novih informacija Fox News je došao putem izvora bliskog istrazi.

To je samo jedan od detalja koji je s istražiteljima podijelila sobarica, među kojima se nalazi i majica na kojoj je pronađen Strauss-Kahnov DNK-materijal.

Taj je DNK je inače potekao od sjemena nađenog na sobaričinoj uniformi, prema pisanju Wall Street Journala.

A prema medijima, sobarica je rekla i da nije imala pojma tko odsjeda u manjem predsjedničkom apartmanu za 3000 dolara po noćenju. Ona je ušla u sobu, gdje je naletjela na golog Strauss-Kahna koji ju je odmah počeo pipkati po grudima i pokušavao prikovati za krevet.

Kako govore istražitelji, sobarica je izrazito religiozna, te je stavila ruke preko očiju kad je ugledala golog muškarca. On je potrčao prema njoj i odvukao je kroz luksuzni apartman do spavaće sobe.

‘Ne mogu izgubiti posao, nemojte to činiti…!’

– Molim vas, prestanite. Trebam svoj posao. Ne mogu izgubiti posao, nemojte to činiti. Izgubit ću posao. Prestanite, molim vas, prestanite – zapomagala je navodno prema Strauss-Kahnu, no ovaj nije poslušao njene molbe, odgovarajući joj da ne brine:




– Ne, mala. Ne brini, nećeš izgubiti posao. Molim te, mala, ne brini, zar ne znaš tko sam ja?

Nakon još natezanja, uspjela ga je odgurnuti, te je potrčala prema vratima. Spotaknula se i pala na koljena, a tad ju je bivši šef MMF-a sustigao i natjerao da ga oralno zadovolji. Poslije toga, uspjela ga je odgurnuti u oštri rub ormara, na koji je naletio leđima, te je pobjegla iz apartmana.

Kako piše Fox, Strauss-Kahn na leđima ima i porezotinu na mjestu kojim je udario u ormar, a sobarica je na kraju otrčala niz hodnik za zaposlenike te su je tamo u šoku našli suradnici. Navodno se toliko tresla da nije mogla ni držati čašu vode koju su joj dali suradnici.




Sjeme na opravi hotelske sobarice pripada Dominiqueu Strauss-Kahnu

Dominique Strauss-Kahn pušten iz zatvora

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.