Pixabay

POMOĆ NAJPOTREBNIJIMA: Mi smo još i dobri, u Italiji bogati mafijaši tražili pomoć

Autor: Dnevno

Socijalnu pomoć za najsiromašnije Talijane, zatražili su i primili mafijaši, članovi kalabreške mafije Ndranghete, objavila je talijanska policija koja isto tako tvrdi kako će istu morati vratiti.

Zanimljivo je i kako se radi o ljudima kojima novca ne manjka. Dakako, radi se o ilegalno stečenom novcu, ali o novcu. Stoga im ova pomoć od 780 eura mjesečno nije potrebna, ali su je dobili. Pa se među korisnicima pomoći našao i Alessandro Pannunzi, sin “talijanskog Pabla Escobara”, Roberta Pannunzija, koji se inače hvali da “ne broji novac nego ga važe”.

No, očito je da se i Italija, kao i Hrvatska, suočava s karakterno istim ljudima, odnosno onima koji su pomoć tražili, a koja im po svemu sudeći nije potrebna. Podsjetimo se, i u Hrvatskoj su pomoć tražili mnogi poznati Hrvati. Tako su se tu našli i brojni milijunaši, ali i regionalne zvijezde kakav je Jaques Houdek, Marko Grubnić pa čak i Severina, koja je istu potom povukla. Dakako, jedina razlika je da ovi naši bar nisu kriminalci.

IMAMO POPIS: Ovo su milijunaši koji su u koronakrizi zatražili pomoć od države

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.