Twitter

Policija pregledala dno jezera i pronašla nešto jezivo!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Ciparska policija danas je objavila da su na dnu jezera pokraj Nicosije pronašli dva kofera. U jednom su otkrili ostatke žene koja je bačena u vodu s komadom betona, prenosi Jutarnji.

Vjeruje se da je riječ o tijelu jedne od žrtava ciparskog oficira Nikosa Metaxasa koji je priznao da je ubio sedam djevojaka i žena stranog podrijetla koje su na Cipar došle raditi. Drugi kofer do jučer poslijepodne nisu izvadili, a tragaju i za trećim. Uhvaćeni Metaxas rekao je policiji da je tijela triju žrtava spakirao u torbe i bacio ih u umjetno jezero nedaleko od Nicosije, nastalo na području napuštenog rudnika ugljena.

Policija ga je prvotno sumnjičila za dva ubojstva, ali 35-godišnjak ih je priznao sedam. Sumnja se da bi broj žrtava mogao biti veći, čak do 30. Većina ubijenih je azijskog podrijetla. Prvo su pronađena tijela dviju Filipinki, a vjeruje se da je jučer otkriveno tijelo Ashite Khadke Biste iz Nepala. Smatra se da su među njegovim žrtvama Maricar Valdez Arquiola (31) s Filipina te Florentina Bunea (36) i njezina osmogodišnja kći Elena Natalia iz Rumunjske. Filipinka se vodi kao nestala od prosinca 2017., dok su majka i kći nestale u rujnu 2016. godine.

Najprije je 14. travnja u poplavljenom rudarskom oknu otkriveno tijelo 38-godišnje Filipinke Marije Rose Tiburcio. Istražitelji su potom 20. travnja otkrili tijelo 28-godišnje Filipinke Arian Palanas Lozano. Osumnjičeni je priznao oba ubojstva. Kaže da je ubio i šestogodišnju kćer Marije Tiburcio, ali njezino tijelo nije pronađeno. Policija je pratila komunikaciju osumnjičenog i utvrdila da je s Marijom Tiburcio bio u šestomjesečnoj vezi prije nego što su žena i kći nestale u svibnju 2018. godine.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.