pixabay/Quinn Kampschroer

Policajac imao spolne odnose s maloljetnicom koja se vodila kao nestala! Supruga ga nije ostavila

Autor: Dnevno

Oženjeni policajac Andrew Brooks upoznao je djevojku u centru gradu u ožujku 2018. godine, te ju je odmah pozvao u svoju kuću. Svjestan kako mu doma nema supruge, ostvario je svoju namjeru, te je s djevojkom imao i spolne odnose.

Problem je nastao kada je Brooks otkrio kako je riječ o maloljetnoj djevojci koju je policija vodila kao nestalu, te su bili upotrazi za njom. Odmah je zatražio od nje da svoju vezu čuvaju u tajnosti, a kad je saznao da policija dolazi u njenu kuću kako bi istražila njezin nestanak, poslao joj je poruku:

“Možeš li mi, molim te, obećati da nitko neće saznati za to? Sve ću izgubiti”

Kako se čulo na saslušanju u policiji, službenik je djevojci rekao da se pokušao ubiti prošlog prosinca i da će vijest o njegovoj nevjeri “ubiti njegovu ženu“.

Kako je kasnije objasnio tijekom istrage, bio je zabrinut kako će njegova supruga, koja je također radila za policiju, ali kao civil, vidjeti njegovo ime povezano sa nestalom djevojkom i da će shvatiti da je nevjeran.

Iako je istragom utvrđeno da nije prekršio policijske postupke poljubivši djevojku u parku, to je učinio prisiljavajući je da sakrije svoj identitet. No, jedina posljedica koju bi imao bio bi otkaz u policiji, što je sam već učinio.

Njegova supruga, međutim, ostala je udana za njega.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.