Ilustracija, foto:pexels

PIJETAO ZA BORBE ZAKLAO VLASNIKA: Zario mu nož u prepone! Zadržan je u policiji do odlaska na farmu

Autor: T.Š.

Borbe životinja iako u većini zemalja ilegalne i dalje su jedna od načina zabave, ali i velike zarade za brojne ljude. Tako osim primjerice borbe pasa. postoje i borbe pijetlova.

Borbe se često vode do samog kraja, odnosno dok jedna životinja ne usmrti drugu, a jedna od takvih ilegalnih borbi održavala se u indijskom selu Lothunur. No, za razliku od pijetlova ovaj put nije dobro završilo za vlasnika jednog od njih.

Naime, vlasnik je svoj pijetlu za nogu zavezao nož dug sedam centimetara, a dok je pijetla pokušavao ubaciti u borbu, životinja se prilično opirala.

Uspjela se otrgnuti vlasniku i umjesto da završi u borbi s drugim pijetlom, isti je zadao vlasniku fatalni ubod u području prepona.

Kako javlja BBC, muškarac je preminuo na puto do bolnice uslijed velikog gubitka krvi, a pijetla je zadržala policija prije nego što je prebačen na farmu.

Policija trenutno traga za još 15 ljudi koji su prisustvovali ilegalnoj borbi pijetlova.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.