screenshot/express.co.uk

Pedofilija u vrhu britanske masonske vlasti: Bolesne orgije predvodili parlamentarni zastupnici

Autor: Z. K.

Masonerija, odnosno prikriveni sotonizam, svoje moderne korijene vuku upravo iz Velike Britanije, a ta okultna scena, koja se skrila u srcu liberalne Europe, javno je poznata po pedofiliji, ali i ritualnim ubojstvima djece, koje nakon što ga seksualno iskoriste, žrtvuju u čast svog jedinog gospodara, nečastivog. I

Da se najmračnije pedofilske igre odvijaju upravo u srcu britanske vlasti potvrdio je Andrew Ash, zlostavljani dječak koji je za pedofiliju optužio bivšu zastupnicu britanskog parlamenta kao i još jednog zastupnika te mnoge druge poznate ljude iz političkog, ali i društvenog života.

Zastupnica je optužena za zlostavljanje trinaestogodišnjeg dječaka za vrijeme razuzdanih narkomanskih zabava, koje su se odvijale u palači Westminster osamdesetih godina, a na kojoj su zlostavljane i djevojčice od 13 godina. Ove strašne navode iznijela je za žrtva zlostavljanja za Sunday Express, rečenicom: Želim pravdu!

Andrew Ash danas ima 45 godina. Za Scotland Yard dao je i ime bivše zastupnice, no to ime ne može u javnost zbog pravnih razloga. Gospodin Ash govori kako je vrlo često bio prevožen iz Londona na sjever Britanije, gdje su ga iskorištavali za seksualne zabave. U pedofilskoj mreži sudjelovao je i David Smith te vozač Sir James Wilson Vincenta, koji je ubijen prije nego što su mu uspjeli uopće suditi za seksualno zlostavljanje maloljetnika.

Ash je nadalje rekao kako u tome nisu sudjelovali samo političari, već i druge mnoge druge poznate osobe te Jimmy Savile koji je imao jake veze s moćnim političarima i poslovnim ljudima. Govori i kako je na tim zabavama uvijek bilo kokaina i šampanjca na bacanje. Za zastupnicu, koja je njega zlostavljala, Ash je rekao kako je uvijek bila pijana te da mu se stalno smijala kada je vršila svoje nečovječne radnje. ‘Nisam uvijek znao što se tada događalo, ali i drugi sudionici su se uvijek pridružili te navijali za nju, osjećao sam se jako poniženo’ rekao je  Ash koji je tada imao 13 godina.

Ash tvrdi kako Yard posjeduje snimku koja dokazuje da iza toga krije jedan visoko pozicionirani zastupnik, iako na snimci nema zlostavljanja. Ash je rekao kako je jako ljut zbog ispitivanja policijskog odjela za pedofiliju a koje je trajalo 70 sati. Policijskom odjelu za pedofiliju je također rekao kako je bio zlostavljan i od strane još jednog političara u drugim prigodama.

‘Sjećam se zlostavljanja u garaži iza jednog Rolls-Royce automobila. U jednom trenutku došao je još jedan političar s kamerom, a zlostavljač se samo smijao i ponižavao. Ja nikako ne razumijem zašto ga nisu uhitili, ako postoje dokazi. Ja želim samo pravdu jer su ti ljudi bili predugo zaštićeni’, rekao je Ash.

Nadalje, Ash govori kako su ga ispitivali i nizozemski obavještajci jer su ga u više navrata zlostavljali i u Amsterdamu. Tamo su ga također zlostavljali pedofili, uključujući i osuđivanog ubojicu djece Sidneya Cooka. Spomenuo je kako su ga vrlo često zlostavljale poznate osobe. ‘Odveli bi mene i još jednu djevojčicu noćni klub u kojemu smo bili seksualni robovi’ rekao je Ash te dodao kako su ga iz pedofilskog horora spasili Bill Maloney i Chris Fay, a koji su aktivisti koji se bore za zaštitu zlostavljanih ljudi.

Velika Britanija: masoni, pedofilija i ritualna ubojstva

Velika Britanija je leglo masonerije, a samim time i pedofilije te drugih nečovječnih radnji usmjerenih prvenstveno na djecu. Uopće nije čudno da pedofilija sakrila u srce britanske vlasti jer upravo iz tog političkog vrha kreću sve masonsko-zvjerske radnje u svijetu. Masonerija, odnosno prikriveni sotonizam, svoje moderne korijene vuku upravo iz Velike Britanije, a ta okultna scena, koja se skrila u srcu liberalne Europe, javno je poznata po pedofiliji, ali i ritualnim ubojstvima djece, koje nakon što ga seksualno iskoriste, žrtvuju u čast svog jedinog gospodara, nečastivog. Iako postoje jasni dokazi za pedofiliju unutar britanske vlasti, ništa se ne poduzima i to je ono što je zaista strašno. U posljednje vrijeme u Velikoj Britaniji govori se i o sve većem nestanku male djece te ilegalnoj prodaji organa istih. To se događa sustavno kroz godine, a broj nestale djece svakim je danom sve veći. Gdje nestaju djeca nitko ne zna iako svi sumnjaju upravo na umreženu vrhušku na vrhu britanske vlasti koja ih koristi upravo za ovakva pedofilska zvjerstva. Ako se ovaj slučaj odvijao 80.-ih, možemo samo zamisliti koliko je ovo zlo naraslo do danas te koliki je sad broj pedofila koji vladaju – ne samo Britanijom nego i u drugim zemljama svijeta.

Autor:Z. K.
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.