Pastor Cornelius: Dođite na misu i osvojite vrijedne automobile

Autor: dnevno.hr

Organizatori su se pobrinuli da nagrada bude za svu 'Isusovu djecu'. Oni koji ne dobiju prestižne skupocjene darove zadovoljit će se vrećicom poklona u vrijednosti od tri stotine dolara.

Bay Area, crkvena družina u južnoteksaškom gradiću Corpus Christiju, predvođena pastorom Billom Corneliusom, podijelit će darove u visini dva milijuna dolara onima koji budu prisustvovali na misnim službama povodom Uskrsa. Među darovima naći će se i šesnaest automobila, petnaest televizora s ravnim ekranom, dijelovi namještaja te prijenosnih računala.

Neovisno koliko je taj potez obojan kršćanskim tonom, pastor Cornelius očekuje da će na taj način u crkvu privući oko petnaset tisuća ljudi što će ujedno biti zabilježno kao i najveće učešće u uskršnjim crvenim slavljima u proteklih dvanaest godina.

Organizatori su se pobrinuli da nagrada bude za svu ‘Isusovu djecu’. Oni koji ne dobiju prestižne skupocjene darove, koje vjerojatno neće moći utrpati u auto prilikom odlaska kući, zadovoljit će se vrećicom poklona u vrijednosti od tri stotine dolara.

– Zamislite koliko će veliko biti Kraljevstvo Nebesko ako darovanje auta izazove toliko uzbuđenje. Sve je potpuno besplatno, jedino što netko treba napraviti jest primiti poklon – izjavio je pastor Cornelius za CNN.

Poglavar Crkve u Corpus Christiju smatra da će darovima potaknuti i one koji ne idu u crkvu ili su posrnuli u svojoj vjeri da prisustvuju i uveličaju najveći kršćanski blagdan.

– Najveći dar na svijetu je život koji je Isus Krist dao nama. Kada pomislimo na vrijeme darivanja, odmah nam na pamet padne Božić, a zapravo Uskrs nosi u sebi najveći duh darivanja – poručio je pastor Cornelius.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.