fbpx

OVAKO SE BRANE NACIONALNI INTERESI U EU: Poljski zastupnik ostavio sve prisutne bez teksta! (VIDEO)

Autor: I.B.

Pogledajte kako je poljski zastupnik u Europskom parlamentu brani nacionalne interese. Ostavio je sve prisutne bez teksta.

Poljski zastupnik izrazio je nezadovoljstvo s trenutnom politikom EU za izbjeglice. O njegovim oštrim kritikama vjerojatno će se pričati duže vrijeme, no najvjerojatnije njemu iza leđa jer, nakon što je završio svoj govor, nitko više nije znao što da mu kaže.

“Hvala presjedavajućoj zastupnici. Poljska nema problem s imigrantima. Poljska ima problem s imigrantima, koji, zahvaljujući apsurdnom dublinskom režimu, bivaju prisiljeni da ostanu u koncentracijskim logorima iako žele pobjeći iz Poljske u Njemačku i ostale zemlje EU. Zašto? Jer Poljska ima puno manju socijalnu pomoć! Kad bi potpuno maknuli socijalne programe, nitko ne bi dolazio u Poljsku ili bilo gdje u Europu živjeti na milostinji i novčanoj pomoći.

Ljudi voljni raditi, oni nešto i vrijede, ali ih se šalje natrag u njihove zemlje podrijetla. Umjesto njih, mi uzimamo one koji ne žele raditi. To je suluda politika, a rezultat takve politike je da Europa polako postaje preplavljena ljudskim smećem. Još jednom ću ponoviti, ljudskim smećem koje ne želi raditi!

Amerika je sagradila svoju moć jer je uzimala imigrante koji su bili voljni raditi i koji nisu htjeli živjeti od socijanih davanja. Uništavamo Europu ovakvom politikom i to će biti razlog pada Europe. Hvala vam”

Autor:I.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.