Otac iz BiH zapalio auto sa svoje troje djece u Francuskoj

Autor: hina

Benzinom je polio automobil a zatim ga je zapalio i ušao u njega na parkiralištu trgovačkog centra. Uspio se spasiti samo najstariji sin, dječak kojemu je oko 11 godina. Majka obitelji je pronađena mrtva u njihovu domu.

Otac obitelji iz Bosne i Hercegovine zapalio je svoj automobil u kojemu je bilo njegovo troje djece, u ponedjeljak navečer na istoku Francuske, pri čemu se samo jedanaestogodišnji sin uspio spasiti, a majka je nešto poslije pronađene ugušena u njihovu domu.

Najvjerojatnije je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, po prvim rezultatima istrage.

U ponedjeljak oko 20.30 sati, otac je benzinom polio automobil a zatim ga je zapalio i ušao u njega na parkiralištu trgovačkog centra u Culozu, 90 km od obiteljskog doma u Bourg-en-Bresseu.

Iz te obiteljske tragedije uspio se spasiti samo najstariji sin, dječak kojemu je oko 11 godina, koji je uspio izaći iz auta.

– Zadobio je teške opekline, ali mu život nije ugrožen – rekla je u priopćenju u utorak ujutro državna tužiteljca u Bourg-en-Bresseu Marie-Christine Tarrare.

Majka obitelji je pronađena mrtva u njihovu domu u Bourg-en-Bresseu.

– Naređena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti majke koja je, po prvim spoznajama, nastupila zbog gušenja – dodaje tužiteljica.




Otac (33) i majka (29) rođeni su u Bosni i Hercegovini.

Očev postupak mogao bi biti povezan s obiteljskom svađom. Obitelj ipak nije poznata tužiteljstvu po nasilju ili zanemarivanju djece.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.