Foto: Tom Dubravec / CROPIX

‘OČITO JE POVEZAN S MILANOVIĆEM’ Plenković razotkriva ‘splitsku vezu’ s predsjednikom. Na sva usta hvali Đogaša

Autor: Dnevno.hr

Predsjednik Vlade Andrej Plenković došao je na Splitski festival.

Dao je podršku HDZ-ovom kandidatu Zoranu Đogašu.

“Ovi ljudi vas neće nigdje osramotiti, neće napadati medije, neće se baviti aferama s maloljetnicima i imati antisemitske izjave”, rekao je Plenković.

Dodao je i da neće ići uzalud na izbore i trošiti vrijeme i novac Splićana nakon što dobiju povjerenje.

Svi HDZ-ovci uz Đogaša

“Točno je da je rezultat 0:0 i uvjeren sam da će u narednim danima Splićani prepoznati one koji su odgovorni”, poručio je Plenković govoreći o Đogašu i njegovim zamjenicima.

Kaže, svi članovi splitskog HDZ-a će se angažirati da Đogaš pobijedi, svi imaju zadatak da pomognu.

“Ovo je izbor između ozbiljnih kandidata i onih koji nisu. Puljak i Ivošević to sigurno nisu. Ovo je smijurija što su oni napravili prema Splićankama i Splićanima”, rekao je premijer.




‘Puljak me podsjeća na Milanovića’

Premijer je odgovorio i na optužbe Ivice Puljka.

“Za razliku od Puljka koji bezočno vrijeđa HDZ cijelo vrijeme, a podsjeća me na Milanovića, da budem sasvim jasan u svemu tome, očito su i oni povezani – HDZ-ova Vlada u proteklih nekoliko godina je spriječila sve krize, održala radna mjesta, osigurala najveću zaposlenost ikada, najveći gospodarski rast, Schengen, euro, Pelješki most. I ovaj turizam sada koji je fenomenalan. Floskule koje on baca u eter su smiješne. Djeluje mi kao na razini da mu je Relković napisao 5 rečenica i onda ih ponavljaj prijatelju 10 dana ulovit će se barem onima koji a priori ne vole HDZ. To je sve okej, ali to je PR”, rekao je Plenković.

Još jednom je pozvao sve da izađu na izbore i poklone povjerenje Zoranu Đogašu.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.