Novi svjetski poredak: Trećina Amerikanaca vjeruje da elite stvaraju ‘jednu svjetsku vladu’!

Autor: Marko

Kada je vanzemaljski život u pitanju čak 47 posto Amerikanaca ne vjeruje u postojanje vanzemaljske inteligencije. Nevjerojatnih 28 posto ispitanika vjeruje da Saddam Hussein stoji iza napada 11/9, te bi učinio i gore zločine da mu nije oduzeto oružje za masovno uništenje. Tako je inače prvotno govorio Dick Cheney.

Gotovo svaki treći Amerikanac vjeruje u moćnu elitu koja u tajnosti zavjerenički kuje planove vladanja svijetom putem autoritativne globalne Vlade, sudeći prema anketi PPP-a ('Public Policy Polling'). Ova agencija je poznata kao veliki fan administracije Baracka Obame pa ne čudi to što su tih 28% SAD-a prozvali 'ludim teoretičarima zavjera'.

Anketa sa zlonamjernim prizvukom

Jasno, situacija u posljednje vrijeme govori drugačije. Zabrana posjedovanja oružja, bespilotne letjelice nad SAD-om, zaštita Monsanta i GMO-a, konsenzus dviju stranaka – sve su to nekadašnje ' sulude teorije zavjere' koje su se u međuvremenu pokazale istinitima. Zanimljiva je činjenica kako 25% anketiranih nije sigurno u postojanje zavjere dok čak 46% Amerikanaca ne vjeruje u teorije zavjere i smatra da njihovi političari i korporacije sve čine za dobrobit naroda.

U anketu su ubačena i brojna druga pitanja čiji je cilj bio utvrditi širinu 'paranoje', pa se tako odgovaralo na upite poput 'Vjerujete li u to da reptili koji mijenjaju oblike upravljaju svijetom putem ljudskih marioneta?' ili 'Vjerujete li da je Paul McCartney zaista poginuo u prometnoj nesreći 1966. ili je pak zamijenjen dvojnikom?' Gotovo je nevjerojatno da je između ova dva pitanja ubačeno i 'Vjerujete li da je Busheva administracija namjerno lagala javnost o oružju za masovno uništenje da bi lakše napravila invaziju na tu državu?'

Kronični manjak informiranosti

Iako je vidljiv zlonamjeran pravac ankete, udica je uspjela isključivo na ovom posljednjem pitanju, pa je tako nevjerojatnih 45% ispitanika odgovorilo kako Bush nije lagao o WMD-u u Iraku – što bi u prijevodu značilo da je po njima takvo oružje i pronađeno. Kasnije su otkriveni i brojni dokumenti kako se radi o namjernoj obmani, kako u SAD-u, tako i u Velikoj Britaniji.

Nije ovo jedino pitanje na koje populacija ne zna odgovor, ponajviše zbog razvijene propagande. Samo 14% Amerikanaca vjeruje da je CIA distribuirala kokain i crack radi financiranja Contrasa u Nikaragvi tijekom osamdesetih iako su također brojni visoki službenici otkriveni u ovoj širokoj zavjereničkoj i kriminalnoj mreži. Što se tiče 11/9, 11% ispitanika vjeruje u 'namjerni izostanak reakcije američke administracije prilikom događanja koja su prethodila napadu'. 78% smatra kako je sve plod loše reakcije i slučajnosti.




Hussein napao SAD 11/9 pomoću oružja za masovno uništenje

Kada je vanzemaljski život u pitanju čak 47% Amerikanaca ne vjeruje u postojanje vanzemaljske inteligencije. 51% vjeruje u širu sliku atentata na JFK-a dok 25% tvrdi kako je Lee Harvey Oswald sve učinio sam. Nevjerojatnih 28% ispitanika vjeruje da Saddam Hussein stoji iza napada 11/9, te bi učinio i gore zločine da mu nije oduzeto oružje za masovno uništenje. Ovo je inače prvotno govorio Dick Cheney. Obama je 'Antikrist' za 13% Amerikanaca, 15% smatra kako farmaceuti manipuliraju s lijekovima i novim bolestima.

5% smatra da chemtrailovi postoje i da ih vidimo na nebu, a 9% kako je fluor dodan u vodu radi nekog drugog razloga od onog službeno navedenog. PPP je nakon provedene ankete zaključio kako iznad 50% Amerikanaca slabo čita i još se slabije informira, ne proučavaju povijest, no ne vjeruju niti u teorije zavjere. Kako je agencija bliska Demokratima, onda se unatoč brojnim pritiscima, nisu postavila neka također bitna pitanja, no očigledno je kako je stanje svijesti u SAD-u bliže stanju nesvijesti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.