Facebook

NEVIĐEN NAPAD NA KATOLIKE U FRANCUSKOJ: Policija vjernike grubo izbacila usred mise (FOTO/VIDEO)

Autor: M.B.

''Ovaj događaj zorno pokazuje kakva atmosfera vlada u Francuskoj'', rekao nam je čitatelj iz Pariza.

U Crkva Svete Rite u Parizu u srijedu se dogodio skandalozan događaj. Naime, tradicionalisti katoličke vjere slavili su svetu misu, a policija je upala i zabranila održavanje mise u crkvi gdje su je tradicionalisti održavali 30 godina. Razlog zabrane mise je taj što je gradonačelnica lokalne općine odlučila crkvu srušiti i na tom mjestu napraviti trgovački centar. Policajci su odlučili ući u crkvu bez obzira što je unutra bilo ljudi i što se održavala misa.

”Održavanje svete mise vlastima u Francuskoj stvara problem dok 400 nelegalno sagrađenih džamija nikome ne smeta i Vlada ništa ne radi po tom pitanju. Ovaj događaj zorno pokazuje kakva atmosfera vlada u Francuskoj, a kako Vlada nakon terorističkih napada apsolutno nije učinila ništa kako bi spriječila daljnje napade islamista, a kada je u pitanju katolička crkva onda vlasti šalju policiju sa specijalcima kako bi maltretirali svećenike, ministrante i vjernike što se može vidjeti na slikama i videu”, rekao nam je čitatelj iz Pariza.

Crkva svete Rite među Parižanima bila je poznata i po blagoslovu kućnih ljubimaca na blagdan sv. Roka. 

Na sljedećem videu pogledajte skandalozno ponašanje francuskih policajca prema katoličkim vjernicima.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.