Mještani ulovili ubojicu i silovatelja osmogodišnje djevojčice

Autor: A.B.

Nakon što su ga mještani pronašli, opkolili su ga i tukli motikama i šipkama, a policija ih je jedva obuzdala da ga ne ubiju.

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca kod Novog Sada, silovatelj i ubojica osmogodišnje M.J., uhićen je u nedjelju u blizini svoje kuće, javlja Press Online. Potjera za Ogulincem trajala je više od 20 sati, a u njoj su sudjelovali mještani Starih Ledinaca i policija sa psima tragačima. Nakon što su ga mještani pronašli, opkolili su ga i tukli motikama i šipkama, a policija ih je jedva obuzdala da ga ne ubiju.

Potraga je uspješno završila nakon što je oko bjegunca napravljen prsten od nekoliko kilometara, te je on tako bio potisnut prema mjestu. U nedjelju oko jedan sat uhvaćen je na šumskoj stazi dok se kretao prema svojoj kući. Mještani su čuli šuškanje u grmlju, te su ga počeli loviti. Ogulinac je pao niz strminu, mještani su ga počeli tući, a jedan od mještana pozvao je oca ubijene djevojčice.

Mladen Ogulinac u subotu je prije podne ušao u kuću u kojoj je djevojčica bila sa svojim četverogodišnjim bratom dok su im roditelji bili na poslu. Djevojčicu je odveo u svoju kuću gdje ju je silovao, a potom ju ugušio. Mještani kažu kako je riječ o psihičkom bolesniku koji je prije desetak godina bio osumnjičen za silovanje.

Narodni poslanik DHSS Vladan Batić uputio je apel ministrici pravde Snežani Malović, te predsjednici Skupštine Srbije Slavici Đukić-Dejanović da se uvedu mjere kojima će se stati na put silovateljima i pedofilima, a predlaže maksimalno povećanje zatvorskih kazni, uvođenje javnog registra silovatelja i pedofila, ugrađivanje čipova kojima bi se pratilo njihovo kretanje, te kemijsku kastraciju višestrukih počinitelja ovih djela.

Autor:A.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.