Maneken ubio poznatu srpsku pjevačicu, potom presudio sebi

Autor: dnevno.hr

Tijela crnogorskog modela Filipa Kapisode i poznate pjevačice Ksenije Pajčin pronašla je njezina shrvana majka u svom stanu u Voždovcu.

Mrtva tijela srpske pjevačice Ksenije Pajčin i njenog dečka Filipa Kapisode pronađena su sinoć u stanu u Nikšičkoj ulici u Beogradu. Na njihovim tijelima utvrđene su prostrijelne rane od vatrenog oružja, a prema, Blicu, najvjerojatnije se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

– Ksenijino tijelo nađeno je u hodniku, a Filipovo u sobi. Pored njega je bio pištolj. – naveo je izvor Blica.

Tijela crnogorskog uspješnog modela i poznate pjevačice koja je na tjemenu imala dvije povrijede najvjerojatnije od udarca, pronašla je njezina shrvana majka u svom stanu u Voždovcu.

Prema riječima najboljeg Ksenijinog prijatelja, Gorana Stoičevića Karamele, poznati je par zbog Filipove ljubomore u nedjelju imao žestoku svađu radi koje i intervenirala policija, a Goran je potom dva sata tješio rasplakanu i ožalošćenu pjevačicu.

Ksenija i deset godina mlađi maneken upoznali su se 2007. godine na Cetinju, a njihovu vezu obilježili su mnogobrojni raskidi, javna pomirenja te ljubomorni Filipovi ispadi koji su puneći stupce srpskih tabloida, zabavljali svekoliku srpsku javnost.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.