Krenula licitacija za fotografije ‘golog Berlusconija’, početna cijena milijun eura

Autor: P.R.

Talijanski mediji javljaju da se oko spornih fotografija s 'bunga bunga' tuluma sukobila sva sila domicilnih publikacija i foto agencija i da je licitacija započela s cijenom od milijun eura.

Na razuzdanim tulumima na kojima se talijanski premijer Silvio Berlusconi zabavljao s maloljetnim ljepoticama, između ostalog se i fotografiralo. Prema pisanju Telegrapha, jedna ili više sudionica takozvanih ‘bunga bunga’ zabava u vili izvan Milana fotografirale su premijera u društvu maloljetnica.

Talijanski mediji objavili su kako se oko spornih fotografija sukobila sva sila talijanskih publikacija i foto agencija i da je početna cijena licitacije milijun eura.

Berlusconijev odvjetnički tim preventivno odbacuje vjerodostojnost i postojanje bilo kakvih fotografija i naglašava da su one, ‘ako i postoje, vjerojatno lažne ili proizvod fotomontaže’. Ipak, na sud je upućen jednako preventivan zahtjev za sprječavanje objavljivanja ‘eksplicitnog materijala’.

Istražitelji su zaplijenili računala i mobilne uređaje mlade žene koju je Berlusconi ‘zbrinuo’ u lijepom stanu u Milanu, a nadaju se da će pronaći dokaze o aktivnostima u domu 74-godišnjeg premijera, Vili San Martino.

Očekuje se da bi tužiteljstvo u Milanu u ponedjeljak ili utorak moglo uručiti poziv Berlusconiju na suđenje na kojem bi odgovarao pod optužnicom da je spolno općio s maloljetnom El-Mahroug, poznatijom kao Ruby ‘Lomiteljica srdašca’ te da je zlorabio ovlasti kako bi djevojku oslobodio iz pritvora u kojem se našla zbog krađe.

Silvio Berlusconi je do sada odbacio sve optužbe.


VIDEO: ‘Berlusconijeva beba’ zamamna se izvija po kauču




Još jedna maloljetnica sudjelovala na zabavama kod Berlusconija

Istražuje se je li Berlusconi bio klijent maloljetne Ruby




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.