Screenshot

KASTRACIJA PEDOFILA STUPA NA SNAGU! Silovatelje djece u Ukrajini čeka injekcija

Autor: S.V.

Ukrajinski pedofili nemaju više miran san, jer se zakon koji je nedavno izglasan u njihovoj državi – počinje provoditi.

Prisilno smanjenje libida

Riječ je o kemijskoj kastraciji koja znači “prisilno ubrizgavanje injekcije anti-androgenih medikamenata koji smanjuju libido i seksualne aktivnosti”, prenose ukrajinski mediji.

Zakon će se odnositi na osobe između 18 i 65 godina starosti, a koje su osuđene za silovanje ili seksualno zlostavljanje maloljetnika.

U 2017. godini u Ukrajini je doneseno 320 presuda za silovanje dece, dok je pedofila osuđenih za druge zločine znatno više.

Šef nacionalne policije Vyacheslav Abroskin izjavio je:

“U roku od samo 24 sata, u četiri regije Ukrajine silovano je petero djece. Riječ je o zločinima koje su roditelji prijavili policiji uprkos njihovu strahu i uznemirenosti. Možemo samo nagađati koliko latentnih seksualnih zločina nad djecom imamo u zemlji”, rekao je u nadi da će novi zakon smanjiti stopu ovog užasnog zločina.

Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.